4 июня 2017 г.

Повернення депозитів в Україні

Доброго дня!
Ні для кого не є секретом, що банківська система нашої країни переживає скрутні часи. За офіційними даними фонду гарантування вкладів фізичних осіб, більше 100 банків зараз перебувають під тимчасовою адміністрацією або взагалі ліквідуються.
Тисячі людей стикнулися з проблемою повернення депозитів не тільки із проблемних банків, а й з діючих банків. Доволі розповсюдженими є випадки бажання вкладників достроково повернути свій вклад з діючого банку. проте останній не бажає цього робити з будь-яких причин. Чи інша ситуація, коли банк після закінчення строку депозиту намагається будь-якими способами завалити повному повернення вкладу.
Тому я вирішив створити тему, в якій зібрати всю актуальну інформацію з приводу повернення депозитів з українських банків.
Перш ніж розпочати пошук рішення своєї проблеми, необхідно мати на увазі, що порядок повернення депозиту відрізняється в залежності від того, чи є банк діючим, або він перебуває під тимчасовою адміністрацією чи взагалі ліквідується. Також окремо я хотів би поговорити про повернення так званого "дробленого" депозиту та депозиту, укладеного через банк із фінкомпанією.

Вам терміново потрібен адвокат по банківських справах? Дзвоніть за телефонами +38 096 288 04 61 чи + 38 063 046 97 46 (viber), або зверніться із листом за електронною адресою: advokat.a.ponomarenko@gmail.com. Консультація безкоштовна.


Отже:
1. Повернення депозиту з діючого банку - ця процедура актуальна для банків, які в які не введено тимчасову адміністрацію або які не ліквідуються;
2. Повернення депозиту з проблемного банку - ця процедура актуальна для банків, в які введено тимчасову адміністрацію або які ліквідуються;
3. Повернення "дробленого" вкладу - повернення вкладу, який було розбито на декілька частин з метою отримання гарантованої суми відшкодування за вкладом;
4. Повернення вкладів, укладених через банк із фінкомпанією - ця процедура актуальна для клієнтів ПАТ "Банк Михайлівський".

Додаткова інформація, яка може бути корисною читачам цієї теми:


Комментариев нет:

Отправить комментарий